Ca să ștergem contul, intră din nou. Te aducem înapoi aici imediat după autentificare.
Intră cu e-mail și parolă, cu Autentificare cu Apple sau cu Google. Se șterg profilul, poza, postările, aprecierile, comentariile, răspunsurile și datele contului. Comenzile rămân, fără nume, email sau telefon.
Intră în cont